Utlängan- Stenshamns Intresseförening

Om föreningen

Bildades 1976

Blekinge län
Karlskrona kommun
Torhamn distrikt

med 3 bofasta invånare.

Kontaktperson

Arne Hjalmarsson
Utlängan- Stenshamns Intresseförening
Backabovägen 31 E
37146 Karlskrona

Tel. 1: 0708-443 100
Tel. 2: 0455-249 22

Arrangemang lokala marknader

Hamnfest hålles under lördageni Juli mån. årligen

Bad/Idrottsplats

Badbrygga finns på Utlängan.

IT

Finns idag, men kommer att avvecklas

Kommunikationer

Skärgårdstrafik med 3 tyrer / per dag.

Kultur

Utställning som speglarlivet på stenshamn och utlängan under 1900 talet.Valborgsfirande samt hamnfest och båtuppdragningshelg.

Miljö & Natur

Naturstig och utsiktsplats har utförts under 2007

Samlingslokaler

Föreningen äger två lokaler som hyrs ut för fester och utbildning

Vandrings- & Ridleder

Projektet Strövstigen i skärgården har genomförts

Vägar/Mackar

Finns till utlängan

Annan verksamhet

Verksamhet: skärgårdsting, öarna har egna firande av valborg , operaföreställning lokal 200 personer i gammalt båtskjul,strövstigar, utställning ö-liv under 1900talet