Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Björksta Bygdegård

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1955

Finns i

Västmanlands län
Västerås kommun
Björksta distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Eva Fränneby-Ågren

Björksta Berga 1
725 96 Västerås

Verksamheten

Samlingslokaler

Sammanhang där Björksta Bygdegård erbjuder lämpliga lokaler begränsas kanske mest av den egna fantasin. Exempel på tillfällen där den flitigt användes är följande: Bröllop, begravningar, födelsedagsfester, danser och naturligtvis också till förenings- och kursverksamhet.

Uppdatera förening

Anmäl förening