Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Wedevåg Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1993

Finns i

Örebro län
Lindesberg kommun
Lindesberg distrikt

med ca 700 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Hans Eriksson
Wedevåg Hembygdsförening
Emanuelsväg 23
711 72 Vedevåg

Tel. 1: 0581-265 33
Tel. 2: 070-547 88 46

Verksamheten

Kultur

bevarar den gamla kulturen samt införa nytt

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Samlingslokaler

vi är inhysta i en teaterlokal från 1917

Studiecirklar

ortsbefolkningen från förr

Trivsel/Fester

revy, länsteater, friteater pubafton,maskeradbal, sommarkväll i byn, lucia,mm

Vägar/Mackar

farthinder utmed riksväg 249försöker att få till ett säkert övergångsställe

Uppdatera förening

Anmäl förening