Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Käringöns Ö-råd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Orust kommun
Morlanda distrikt
Käringön
med 125 åretru invånare.

Adress

Box 4071
47404 Käringön

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Thomas Nyberg

Box 4179
47404 Käringön

Tel. 1: 0708-247363

Verksamheten

Annan verksamhet

Käringöns Ö-råd har till ändamål att bevaka och främja befolkningens intressen i fråga om sysselsättning, bostäder, social service, miljö, kultur och natur på Käringön och verka för en levande bygd året om.

Uppdatera förening

Anmäl förening