Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Utby-Vestens Byalagsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2001

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Lilla Edet kommun
Hjärtum distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Pernilla Björnberg
Utby-Vestens Byalagsförening
Ödsmål 147
461 91 Trollhättan

Tel. 1: 0520-980 06
Tel. 3: 0706-536800

Verksamheten

Kultur

KulturcirkelKulturstigar

Miljö & Natur

Naturstig

Samlingslokaler

flerårigt försök att få en samlingslokal

Studiecirklar

Kulturcirklar, Musikcirklar, Socialantropologi och etnologi

Trivsel/Fester

Träffpunkter

Vandrings- & Ridleder

Kultur o naturstigar

Vägar/Mackar

Inlagor till Vägverket

Annan verksamhet

träffpunkter i poängpromenader, Visaftnar, Cafékvällar, SPA-kvällar, Fototräffar, Hantverksutställning, Hund-kvällar, UgglejaktSamverkar med Hjärtums Hembygdsförening

Uppdatera förening

Anmäl förening