Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Malexanders Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1975

Finns i

Östergötlands län
Boxholm kommun
distrikt

med ca 350 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anna Jamieson
Malexanders Byalag
Malexander Tumbo gård
59014 Boxholm

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

simskola varje år

IT

IT-utbildning för ovana

Kommunikationer

Vägfärbättringar

Kultur

Författarkväll 1 gång per år

Lokal utvecklingsplan

Ja, efter eget mobiliseringsarbete 2004.

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Nyhetsbrev

Byablad 3 gånger per år.

Samlingslokaler

Finns i byn

Studiecirklar

Hembygdsföreningen har om torp

Stimulera inflyttning

Viss marknadsföring

Tagit emot studiebesök

Trivsel/Fester

valborgsmässofirande och tipspromenader

Turism

Sköts av andra privata företag

Vandrings- & Ridleder

Besiktning och underhåll av vår del av Östgötaleden

Varit på studiebesök

Ja, vid ett tillfälleNej.inte på flera år

Vägar/Mackar

Underhåll av Östgötaleden

Uppdatera förening

Anmäl förening