Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Skivsjöbygdens Samhällsnämnd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1980

Finns i

Västerbottens län
Vindeln kommun
Vindeln distrikt

med 201 invånare.

Adress


Kontaktperson

Christer Jonsson
Skivsjöbygdens Samhällsnämnd
Skivsjö 76
922 93 Vindeln

Tel. 1: 0933-530 24
Tel. 2: 0933-530 24

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Skötsel och tillsyn av badplatser och idrottsanläggningar.

Egen affärsverksamhet

Medlemsägd drivmedelsstation (Skivsjöbygdens Närservice ek. för.)

IT

Engagemang för bredband till bygden.

Kultur

Teater, musik, film och föreläsning.

Lokal utvecklingsplan

Årliga planer.

Nyhetsbrev

Månadsblad -Skivsjöskivan-, flygblad.

Samlingslokaler

Tillsyn och skötsel.

Studiecirklar

I byautveckling, (>10 år) tidsresa och släktforskning.

Stimulera inflyttning

Bostadsinventering tillsammans med intilliggande byar (ca 6 mils område).

Trivsel/Fester

Midsommarfirande, Nationaldagsfirande, Lucia, hembygdsdagar, middagar och frukostar.

Turism

Utveckling och iordningställande samt tillsyn av rastplats.

Ungdomsverksamhet

Bordtennis, Halloween och båtrace.

Vandrings- & Ridleder

Vandringskvällar, vandringsslinga och gåbingo.

Vägar/Mackar

Aktiv uppvaktning av vägverket och kommuner.

Uppdatera förening

Anmäl förening