Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Grundfors byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västerbottens län
Storuman kommun
Stensele distrikt

med 39 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Elvy Viktorsson
GRUNDFORS BYAFÖRENING
Grundfors 126
920 51 Gunnarn

Tel. 1: 0951-42035

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Vi hjälps åt med städning på badplatsen, samt förbättringsarbete mm.Underhåll och röjningsarbete på el- ljusspåret.

Samlingslokaler

Vi hyr kapellet av Filadelfia församlingen

Trivsel/Fester

Sammankomster vid olika tillfällen under året. Tex, Så samlas vi till dopp i grytan på julaftons morgon, surströmmings fest på hösten mm.

Uppdatera förening

Anmäl förening