Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Linneryds Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1938

Finns i

Kronobergs län
Tingsryd kommun
Linneryd distrikt

med 586 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Mats Karlsson
Linneryds Hembygdsförening
Obbetorp
360 24 Linneryd

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Höstmarknad i Linneryd Julmarknad i linneryd

Butik

Säljer hembygdsböcker/filmer och hantverksalster (lokala aktörer)

Egen affärsverksamhet

Museum med busskaffe

Kultur

Hembygdsmuseum

Miljö & Natur

Årlig "byavandring" med guidning

Stimulera inflyttning

Guidning av bygden och museum

Tagit emot studiebesök

Samarbete med skolan i Linneryd ang "så levde vi"

Trivsel/Fester

Höstfester

Turism

Tar emot bussar till muséet där vi då guidar

Uppdatera förening

Anmäl förening