Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Rönneshytta Allaktivitetsförening Korpen

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1982

Finns i

Örebro län
Askersund kommun
Lerbäck distrikt

med ca 350 invånare.

Adress


Kontaktperson

Acke Carlsson
RÖNNESHYTTA ALLAKTIVITETSFÖRENING/KORPEN
Nygatan 5
694 97 Rönneshytta

Tel. 1: 0583- 404 49
Tel. 2: 070-57 82 464

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Motionsspår 2,6 km

Barnomsorg

Öppet hus 30 kvällar för ungdom

Kommunikationer

Skrivelse ang. bussförbindelser och tågstopp

Kultur

Filmvisningar, utflykter till historiska platser inom bygden

Miljö & Natur

Städning vägrenar

Samlingslokaler

En egen som användes och uthyres

Studiecirklar

Hyttans/masugnens historia på orten

Stimulera inflyttning

Skivelser ang. tomter

Tagit emot studiebesök

Tived

Trivsel/Fester

Grillkvällar, Danskvällar, fiskekvällar

Ungdomsverksamhet

Smebacksdagen, Kräftfiske/grillning

Annan verksamhet

Tipspromenader, loppmarknader, Boul-spel på egen bana

Uppdatera förening

Anmäl förening