Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Svartå Utvecklingsgrupp

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1993

Finns i

Örebro län
Degerfors kommun
Nysund distrikt

med 650 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson




Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Byggt omklädningsrum

Egen affärsverksamhet

Vandrarhem

IT

Hemsida

Kommunikationer

Engagerad i busstrafik

Lokal utvecklingsplan

Finns

Miljö & Natur

Röjt i gamla parken vid badland.

Trivsel/Fester

Julfest ihop med andra föreningar, grillfest.

Turism

Vandrarhem

Utbildning/Kompetensutveckling

Leader

Vandrings- & Ridleder

Runt Lill-björken

Uppdatera förening

Anmäl förening