Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gyttorps Byalag (Tidigare Gyttorps riddarborg)

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2000

Finns i

Örebro län
Nora kommun
Viker distrikt

med 650 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Enar Moberg
Gyttorps Byalag
Krutstampsvägen 26
713 72 Gyttorp

Tel. 1: 070-522 55 40

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Erbjuder spel på minigolfbana och tennisbana.

Bostäder

Gott samarbete med bostadsbolaget Norabostäder.

Kultur

Värna om bygdens kulturarv tillsammans med ortsbefolkning och övriga lokala föreningar.

Samlingslokaler

Rust av en gammal skyttepaviljong som i framtiden kunna användas som samlingslokal.

Trivsel/Fester

Arrangerar årligen en Gyttorpsdag med olika aktiviteter för boende och t

Turism

Under sommarhalvåret genomförs guidning i "Erskine´s Gyttorp" Erbjuder övernattning i 50-tals lägenheter.

Uppdatera förening

Anmäl förening