Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Svanesund

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1940

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Orust kommun
Långelanda distrikt

med c:a 3000 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Erland Rydén
Föreningen Svanesund
Färjevägen 2
472 31 Svanesund

Tel. 1: 0304-441 66
Tel. 2: 0304-454 10

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Svanesunds badplats

Kommunikationer

Fastlandsförbindelsen Orust-Svanesund - fastlandet Stenungsund.

Kultur

Linnéåret

Lokal utvecklingsplan

Översiktsplan för Orust kommun.

Skola

Remissinstans

Trivsel/Fester

Trettondagsfest

Vägar/Mackar

Aktiv med förändringar i vägprojekt t ex.

Uppdatera förening

Anmäl förening