Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Samhällsföreningen Resö-Galtö ek för

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1992

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Tanum kommun
Lur distrikt

med 254 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Kerstin Danielsson

Galtö Södra 42
45791 Tanumshede

Tel. 1: 0525-25132
Tel. 2: 0705-685454

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Ja, text kommer

Bad/Idrottsplats

Ja, text kommer

Bostäder

Ja, text kommer

Butik

Ja, text kommer

Egen affärsverksamhet

Ja, text kommer

Kultur

Ja, text kommer

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Samlingslokaler

Ja, text kommer

Skapa jobb/Företagande

Ja, text kommer

Studiecirklar

Ja, text kommer

Stimulera inflyttning

Ja, text kommer

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Vandrings- & Ridleder

Ja, text kommer

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Vägar/Mackar

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening