Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vänersnäs Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1956

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Vänersborg kommun
Vänersnä distrikt
Vänersnäs
med 780 invånare.

Adress

Oreberg 183
46890 Vänersnäs

Besök hemsida

Kontaktperson

Magnus Magnusson
Vänersnäs Bygdegårdsförening
Oreberg 183
468 90 Vänersnäs

Tel. 1: 070-8105278
Tel. 2: 0521-222061
Tel. 3: 0521-222102

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad och loppis.

Kultur

Film- och musikkvällar.

Trivsel/Fester

Midsommarfirande. Julmarknad. Tipspromenader.

Ungdomsverksamhet

Barndans.

Uppdatera förening

Anmäl förening