Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Rixö Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1978

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Lysekil kommun
Brastad distrikt
Brastad
med c:a 500 invånare.

Adress

Bräckevägen 32
454 93 Brastad

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Tommy Ekerum
RIXÖ SAMHÄLLSFÖRENING
Bräckevägen 32
454 93 Brastad

Tel. 1: 070-650 09 47
Tel. 2: 073-994 10 63

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Vi har kontakt med kommunen om badet.

Kultur

En musikafton på sommaren. Vi har skrivit en bok om vår bygd som kom ut för två år sedan.

Tagit emot studiebesök

Bohusläns museum, Havets hus i Lysekil, Vitlyckemuseet i Tanumshede.

Trivsel/Fester

Föreläsningar, vinprovning, Vi försöker starta upp midsommarfest för barnen.

Vägar/Mackar

Namnskyltar på vägarna i hela området för två år sedan. Delfinansierat.

Uppdatera förening

Anmäl förening