Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hullsjöns Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1976

Finns i

Västernorrlands län
Sundsvall kommun
Stöde distrikt

med 80 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Elvy Holmstedt
HULLSJÖNS BYGDEGÅRDSFÖRENING
Storhullsjön 478
860 13 Stöde

Tel. 1: 0691-60045

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Hullsjödagen anordnas varje vår. (Två år i rad nu)

Bad/Idrottsplats

Camping/bad finns i Storhullsjön, bad finns även i Hissjön.

Kultur

Teater ordnas nu i höst, friluftsgudsjänst ordnas varje år.

Lokal utvecklingsplan

En plan som vi tagit fram för att strukturera upp verksamheten och klarlägga mål målen med föreningen.

Samlingslokaler

Bygdegårdslokalen hålls i gott skick och används till skotercafé och möten

Trivsel/Fester

Anordnar grillfest, midsommarfirande, julbord, marknadsdag.

Turism

Campingen bidrar givetvis till turismen. Hit kan nog skotercafét nämnas.

Vandrings- & Ridleder

Leder för skoter och ATV finns och underhålls. Kan också användas som vandring- och ridleder

Uppdatera förening

Anmäl förening