Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Trädets Byggnadsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1995

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Ulricehamn kommun
Dalum distrikt

med 443 invånare.

Adress


Kontaktperson

Teresia Nilsson
Trädets Byggnadsförening
Jönköpingsvägen 94
523 38 ULRICEHAMN

Tel. 1: 0321-10005
Tel. 3: 0708-953770

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Medverkat till ny gångväg och parkeringsplats

Bostäder

Agerat för byggande av äldrebostäder.

Kultur

Nationaldagsfirande

Miljö & Natur

Köpt in och satt upp flaggor på lyktstolparna i samhället.

Skola

Agerat för bevarande av den nedläggningshotade skolan.

Stimulera inflyttning

Genom personliga kontakter

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Grillfest

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Äldreomsorg

Agerat för byggande av äldrebostäder. Enkätundersökning pågår.

Uppdatera förening

Anmäl förening