Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Saxnäs Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västerbottens län
Sorsele kommun
Sorsele distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Olov Karlsson
SAXNÄS INTRESSEFÖRENING
Nedre Saxnäs 167
924 92 Blattnicksele

Tel. 1: 070-311 35 12

Verksamheten

Kultur

Teater

Nyhetsbrev

Medlemsinformation 1 ggr/årÅrgång 20 nästa år.

Samlingslokaler

Fd. skolan och ett bönhus.

Studiecirklar

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Älgsoppa, Valborg, Lucia mm.

Vägar/Mackar

Vinterväg över vindelälven.

Annan verksamhet

Julotta och sommargudstjänst.

Uppdatera förening

Anmäl förening