Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Västernylidens Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västerbottens län
Bjurholm kommun
Bjurholm distrikt

med 15 invånare.

Adress


Kontaktperson

Elfrid Olofsson
VÄSTERNYLIDENS BYALAG
Nylidvägen 11
916 91 Bjurholm

Verksamheten

Kultur

Ja, text kommer

Miljö & Natur

Naturbad

Trivsel/Fester

Älgfest

Turism

Samfälld mark används för den i byn befintliga älgfarmens verksamhet.

Vandrings- & Ridleder

Röjning av gamla stigar.

Varit på studiebesök

Enstaka studiebesök vid kvarnen och sommarladugårdarna.

Vägar/Mackar

Ja, text kommer

Annan verksamhet

Dokumentation och släktforskning.

Uppdatera förening

Anmäl förening