Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hela Larv ska Leva

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Vara kommun
Larv distrikt
Larv
med 800 invånare.

Adress

Larv Kaggården 1
53462 Larv

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Hans Lundmark
Hela Sverige ska leva Skaraborg
Larv Kaggården 1
53462 Larv

Tel. 1: 0512-420 21
Tel. 3: 0705-42 99 77

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Egen primitiv PUB. Jättestor Antik o Loppis ,en av sveriges största!

Bad/Idrottsplats

Idrottsplats med stort utegym. Friluftsbad

Barnomsorg

Mycket bra dagis i kyrkans regi. Fritids i skolan

Bostäder

Framhåller att vi har ett bra boende

IT

Fiber finns i hela socknen 100/100 drivs av egen förening.

Kultur

Teater Scen Vara

Lokal utvecklingsplan

Har gjort en vilken behöver revideras

Skola

Oroas att skolan skall försvinna

Stimulera inflyttning

Framhåller Larvs förträfflighet

Tagit emot studiebesök

Är nyfikna på allt nytt

Trivsel/Fester

Egen Pub

Turism

Marknadsföring av Larv

Utbildning/Kompetensutveckling

Egen skola 1-6 i mycket naturskön miljö

Vandrings- & Ridleder

Märkt upp olika leder

Varit på studiebesök

Historiskt rik bygd Tar emot grupper för guidning

Uppdatera förening

Anmäl förening