Kinnarumma byalag

Om föreningen

Bildades 2003

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Borås kommun
Kinnarumma distrikt

med ca 700 invånare.

Kontaktperson

Hanna Hermansson

Björkeredsvägen 8
51592 Kinnarumma

Tel. 1: 0707-349831

Arrangemang lokala marknader

Vi har Kinnarummadagen varje år sedan 2010! Marknadsgata är en del av arrangemanget.

Bad/Idrottsplats

Vi sköter om den tidigare kommunala badplatsen på orten

IT

Skaffat bredband till byn och jobbat med viss datorutbildning.

Kommunikationer

Vi har jobbar och fått resultat på bussförbindelser samt ordnat bredband till orten.

Kultur

Vi gör varje år en almanacka med gamla bilder, vi har vandringar/promenader

Lokal utvecklingsplan

Har vi gjort men den lämnades aldrig in till Leader+

Miljö & Natur

Vi arbetar med aktuella frågeställningar beträffande närmiljön, trafik m m

Nyhetsbrev

Vi skickar ut i brevlådorna ungefär en gång i månaden med alla aktiviteter och övrigt vad som händer på byn, vi har också en elektronisk kalender på hemsidan över alla evenemang. Vi använder oss av facebook och instagram.

Samlingslokaler

Lundskullegården vår fastighet är öppet för uthyrning till andra föreningar, möten, fester m m

Tagit emot studiebesök

Besökt andra byalag m m

Trivsel/Fester

Pubkvällar ca 2-3 gånger/halvår

Ungdomsverksamhet

Ungdomsgård, discon, lan, smyckesgrupper m m

Varit på studiebesök

Vi har tagit emot Studiebesök från landsbygdsriksdagen, Boverket, Västra Götalandsregionen, Samhällsplanerare i regionen m m

Vägar/Mackar

Vi har gjort en del arbete för att förändra hastighetsbegränsningar, varningsskyltar m m