Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Nittorps byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Tranemo kommun
Nittorp distrikt

med 350 invånare.

Adress


Kontaktperson

Marita Nilsson
NITTORPS BYALAG
Idrottsvägen 6
514 54 Nittorp

Tel. 1: 0325-73057
Tel. 3: 0703-458937

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

sköter badplats,

Bostäder

lobbyarbete bygg/bostadsföretag

Kommunikationer

busstrafik

Kultur

bevara lokala traditioner

Lokal utvecklingsplan

pågår arbete

Stimulera inflyttning

trivselaktiviteter, påverkan mot kommun för byggrätt etc

Trivsel/Fester

valborgsfirande mm, mm

Turism

rastplats, grillstugor mm

Vandrings- & Ridleder

sköter

Varit på studiebesök

vid landsbygdsriksdagen

Vägar/Mackar

påverkan kommun, vägverk

Uppdatera förening

Anmäl förening