Bredängs Utvecklingsråd

Om föreningen

Bildades 2000

Finns i

Stockholms län
Stockholm kommun
Skärholmen distrikt

med 9 200 invånare.

Kontaktperson

Anders Petersson
Bredängs Utvecklingsråd
Bredängsvägen 228
127 32 Skärholmen

Bostäder

Inga bosräder i Sätraskogen, dock gärna fler bostäder i centrum och efter Skärholmsvägen.

Kultur

Vi har genomfört en fototävling kring Bredäng. Fotomaraton. Vi deltar på Evenemang i Bredäng, såsom festivaler, loppis och biblioteksaktiviteter. Vi har planer på månadsfester på Jakobsbergs Gård

Lokal utvecklingsplan

Vi agerar i alla sammanhang där det gäller att utveckla Bredäng.

Samlingslokaler

Vi vill jobba för: Skolan mitt i byn - Ditt lokala kulturhus

Skola

Vi agerar för att skolan ska vara et lokalt kulturhus

Stimulera inflyttning

Bredäng ska välkomna alla vill flytta hit!

Tagit emot studiebesök

Besökt Kulturcentrum i Hallonbergen och Västbergaskolan

Vandrings- & Ridleder

Vi agerar för att Sätraskogen ska stå orörd, fri från byggnationer.

Annan verksamhet

Lokalt utvecklingsarbete på alla fronter. Närdemokrati och deltagande