Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Västerlanda Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1982

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Lilla Edet kommun
Västerlanda distrikt
Västerlanda
med 2000 invånare.

Adress


46393 Västerlanda

Besök hemsida

Kontaktperson

Gun Jansson
Västerlanda Hembygdsförening
Apollofjärlien 81
461 65 Trollhättan

Tel. 1: 070-662 78 46

Verksamheten

Miljö & Natur

Vandringar vår o höst

Tagit emot studiebesök

Forsvik Industriminnen

Trivsel/Fester

Höstsamkväm

Turism

Vägkyrka

Varit på studiebesök

Skola, MHF, Rotary

Annan verksamhet

Smedjerenovering 2 st

Uppdatera förening

Anmäl förening