Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fotö samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1973

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Öckerö kommun
Öckerö distrikt

med 650 invånare.

Adress


Kontaktperson

Magnus Jonasson

Skiftesvägen 12
47545 Fotö

Tel. 1: 0736 005052

Verksamheten

IT

Jagar för att få bedband

Kommunikationer

deltagit i arbete med framtagning av tidtabell för busstrafiken.

Nyhetsbrev

Fotönytt som utkommer 4 ggr/år-

Skola

Tillsammans med Skaftö aktiverat för att rädda kvar skolan på Fotö.

Trivsel/Fester

Grrillning i samband med årlig städning av ön.

Vägar/Mackar

Påtryckningsgrupp på kommunen.

Annan verksamhet

Informel remissinstans för kulturplanering och kommunens detaljplan.

Uppdatera förening

Anmäl förening