Dalens bygdegårdsförening

Om föreningen

Bildades 1990

Värmlands län
Arvika kommun
Arvika landsdistrikt distrikt

med 200 invånare.

Kontaktperson

Helena Skeppstedt
DALENS BYGDEGÅRDSFÖRENING
Dalen Mellantomta
671 91 Arvika

Tel. 1: 0570-201 41

IT

Strävan för att få bredband till vår bygd

Kommunikationer

träffar ang. bredband som saknas i bygden

Kultur

Chi Gong

Nyhetsbrev

Dalen Nytt utgår till alla intresserade av verksamheten i Dalens Bygdegårdsförening

Samlingslokaler

Dalens bygdegård

Studiecirklar

Torpinventeringar, Chi gong, Jul för barn och ungdomar.

Stimulera inflyttning

Vi försöker ha en livaktig förening och bygd som passar gammal som ung!

Trivsel/Fester

Privata fest såsom 40-70 års kalas, barnkalas, Höstfest, midsommarfest, kräftskiva mm

Ungdomsverksamhet

Studiecirklar barn, ungdomar, Lucia, barnkalas, julgranskakningar, midsommarfirande mm

Vandrings- & Ridleder

I inledningsskedet med att skapa vandringsleder mellan torpruiner på området

Vägar/Mackar

Vägsamfällighe

Äldreomsorg

Minnenas afton - hemvändrakväll för utflyttade Dalenbor