Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Docksta Bordtennisklubb

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1963

Finns i

Västernorrlands län
Kramfors kommun
Vibyggerå distrikt

med 900 invånare.

Adress


Kontaktperson

Berndt Böhlenius
DOCKSTA BORDTENNISKLUBB
Dockstavägen 26
870 33 Docksta

Tel. 1: 0613-40455

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Ja, text kommer

Egen affärsverksamhet

Vi äger 59 st. hyreslägenheter

Kultur

Skulefestivalen, en visfestival vid foten av Skuleberget

Skola

Vi har köpt Docksta skola

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Besök av Friateatern

Turism

Drift av Rövarbyn och Skulebergets klätterleder

Ungdomsverksamhet

Ja, text kommer

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Äldreomsorg

Vi har byggt om Sjölidens vårdhem

Uppdatera förening

Anmäl förening