Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Strömsnäsbrukssamhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1993

Finns i

Kronobergs län
Markaryd kommun
Traryd distrikt

med 2500 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Ann-Sofi Hult
Strömsnäsbruks Samhällsförening
Brånavägen 2
28733 Strömsnäsbruk

Tel. 1: +46702300600
Tel. 2: +46702300600
Tel. 3: +46702300600

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Strömsnäsfestivalen sista helgen i augusti.Julmarknad

Bad/Idrottsplats

Utomhusbad.

Butik

Ica

Kommunikationer

Länstrafiken Buss

Kultur

Bio i Folkets Hus.

Samlingslokaler

Folkets Hus

Trivsel/Fester

Trivselkvällar i hembygdsparken, under sommaren

Turism

Vandrahem

Ungdomsverksamhet

Sif/fotbollSgk/gymnastikGraal/sportklubb

Vandrings- & Ridleder

Kvarnaholmsrundan

Äldreomsorg

Ekliden Fyrklövern

Uppdatera förening

Anmäl förening