Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vara hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1956

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Vara kommun
Vara distrikt

med 3000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Ingemar Olsson
VARA HEMBYGDSFÖRENING
Vara Nils Ersgården
534 96 Vara

Tel. 1: 070-546 68 94
Tel. 2: 0512-129 95

Verksamheten

Studiecirklar

Ja, text kommer

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Annan verksamhet

Arrangerat stadsvandringar. Utger skriftserie.

Uppdatera förening

Anmäl förening