Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Marieby Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1950

Finns i

Jämtlands län
Östersund kommun
Marieby distrikt

med 512 invånare.

Adress


Skicka Epost

Kontaktperson

Mona Nilsson
Marieby Hembygdsförening
Öd 314
834 98 Brunflo

Tel. 1: 070-639 63 88
Tel. 2: 063-363 88

Verksamheten

Kultur

Bevara bygdens historia, utgivning av Brunflobygden.

Miljö & Natur

Omvårdnad av en stor Brunkulle-lokal.

Ungdomsverksamhet

Gemensamt med flera föreningar "tisdagscafé" för ungdomar.

Uppdatera förening

Anmäl förening