Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Folkets Hus Byggnadsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1935

Finns i

Jämtlands län
Ragunda kommun
Ragunda distrikt

med ca 30 invånare.

Adress


Kontaktperson

Britt-Elise Olsson
Folkets Hus Byggnadsförening
Köttsjön 201
830 76 Stugun

Tel. 1: 0696-800 32

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

I samarbete med Köttsjöns FVO

Bostäder

Vi hyr ut lägenhet till bl.a. turister, fiskare, bärplockare o jägare.

Kultur

Samarbete med Länsteatern o Estrad Norr 1-2 ggr/år

Samlingslokaler

Folkets Hus med uthyrningsbar lägenhet + bakstuga för eget bak och till uthyrning

Studiecirklar

Studieförbundet och Vuxenskolan

Stimulera inflyttning

Tappra försök men svårt

Annan verksamhet

Bak av tunnbröd till försäljning i samarbete med Ragunda Hembygdsförening, Kamsfester sommartid med öppen bakstuga, tombola samt andra kringarrangemang.Deltar ibland vid marknader i närområdet.

Uppdatera förening

Anmäl förening