Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ajaur Byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1998

Finns i

Västerbottens län
Lycksele kommun
Lycksele distrikt

med 9 invånare.

Adress


Kontaktperson

Anders Norgren
AJAUR BYAFÖRENING
Tornvägen 22
921 46 Lycksele

Tel. 1: 0950-54 50 23

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Ja, text kommer

Egen affärsverksamhet

Ajaurnappet 2:a helgen i mars varje år.

IT

Fungerar dåligt.

Kultur

Byautställning under Lycksele 400 års ev.

Nyhetsbrev

Årsbrev till alla medlemmar, skickas ut varje år.

Trivsel/Fester

Midsommarfest varje år samt älgfest.

Turism

Jakt och fisketurism.

Vägar/Mackar

Under all kritik.

Uppdatera förening

Anmäl förening