Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Skällarbyns Bygdeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1986

Finns i

Värmlands län
Eda kommun
Köla distrikt

med ca 100 invånare.

Adress


Kontaktperson




Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

baklucke loppis

Bad/Idrottsplats

orentering fotboll brännboll mm

Kultur

vernisage

Lokal utvecklingsplan

vi ska försöka att ha våffel cafe till sommaren

Samlingslokaler

ny renoverad 2005 till 2006

Stimulera inflyttning

försöka få hit barn familjer vi är en trevlig byggd mycket fin natur bra fiske jakt fina rid vägar mm

Trivsel/Fester

pubbkvällar tipspromenader

Turism

vandringsleder fiske

Ungdomsverksamhet

bordtennis

Vandrings- & Ridleder

hålla i ordning ban vallen mella (jössefors årjäng)delar av den röjning pluss sladdnig

Uppdatera förening

Anmäl förening