Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tostareds byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2004

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Mark kommun
Tostared distrikt

med 333 invånare.

Adress


Kontaktperson

Carina Johnsson
TOSTAREDS BYALAG
Linnekullevägen 14
519 95 Tostared

Tel. 1: 0320-62335
Tel. 3: 0703-378466

Verksamheten

Kommunikationer

Tyvärr, finns ej

Kultur

Naturvård

Samlingslokaler

Sockengård som planeras för utbyggnad

Trivsel/Fester

Bildat "skojgrupp" som tar hand om olika aktiviteter.En timmes gymnastik per vecka

Ungdomsverksamhet

sponsrar lokalt fotbollag

Utbildning/Kompetensutveckling

Skall starta hjärt-lungräddningskurs

Vandrings- & Ridleder

Gemensamma vandringar till kulturminnen

Vägar/Mackar

Kontakt med vägverket för ständiga förbättringar

Uppdatera förening

Anmäl förening