Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gällstads Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Ulricehamn kommun
Gällstad distrikt

med 500 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Patrik Andersson
Gällstads Samhällsförening
Boråsvägen 17
523 60 Gällstad

Tel. 1: 0702-459518

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad, hyr ut vårt torg,

Bostäder

Påtalar att behovet finns för kommunens bostadsbolag och andra.

IT

Ska starta upp vår hemsida inom kort.

Kultur

Ja, text kommer

Stimulera inflyttning

Påtalar för kommun och privata byggentrepenörer om att behovet finns.

Tagit emot studiebesök

Emmabodakonferansen

Trivsel/Fester

Vi arrangerar kräftskiva varje år för alla medlemmar.

Vägar/Mackar

Renhållning, skötsel av grönytor, snöröjning, belysning

Äldreomsorg

Bevakar utvecklingen för de lokala äldreboendet.

Uppdatera förening

Anmäl förening