Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

UVEREDS INTRESSEFÖRENING

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1981

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Lidköping kommun
Järpå distrikt

med 150 invånare.

Adress


Skicka Epost

Kontaktperson

Gunilla Gustavsson

Uvered, Karlslund
534 93 Stora Levene

Tel. 1: 070 693 15 64

Verksamheten

Samlingslokaler

Bygdegård med bordtennis, samlingsrum, bastu i källaren, samlingslokal med plats för 150 personer, stor scen, liten sal, stort kök, studierum på andra våningen med pentry o bibliotek.

Trivsel/Fester

Ett medlemslotteri varje år med 2 dragningar. 200 lotter. Luciafest.

Uppdatera förening

Anmäl förening