Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bettna Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1985

Finns i

Södermanlands län
Flen kommun
Bettna distrikt

med 1000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Sven Pettersson
BETTNA HEMBYGDSFÖRENING
Fågelsund
640 33 Bettna

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Medverkan i Bettna julmarknad

Kultur

Dokumenterar bygden och dess historia

Miljö & Natur

Fågelskådning med expertmedverkan. Linne`s visit på Åkerö (250 års jubileum)

Nyhetsbrev

Årlig krönika med tillbakablickar och nutidshistoria

Tagit emot studiebesök

Bygdevandringar vid intressanta platser på orten.T.ex Viby by, Värskäl nybygge i karolinerstil med gamla byggmetoder,Ändebol- ekologiska tomater

Trivsel/Fester

Underhållande inslag vid sammankomster vid föreningsmöten."Kura skymningsträffar höst och vår med t.ex filminslag, kåserier m.m.

Uppdatera förening

Anmäl förening