Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kvarnabo Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Alingsås kommun
Långared distrikt

med invånare.

Adress

kvarnabo

Besök hemsida

Kontaktperson

Sara Hansson

Skepplandavägen 20
44191 Alingsås

Tel. 1: 0733-521433

Verksamheten

Butik

Ansvarar för kiosken i Kvarnabo

Egen affärsverksamhet

Ansvarar för kiosken i Kvarnabo.

Kultur

Anordnat nostalgikvällar, guidade turer

Miljö & Natur

Har uppmärkt vandringsleder i Kvarnaboskogarna, anordnar tipspromenader

Nyhetsbrev

Skickar ut ett utskick varje höst och vår där Bya Lagets aktiviteter framgår.

Trivsel/Fester

Anordnar Kvarnabokalas

Turism

Har uppmärkt vandringsleder i Kvarnaboskogarna.

Utbildning/Kompetensutveckling

Har anordnat informationsträffar för t.ex digital-tv.

Vandrings- & Ridleder

Har uppmärkt vandringsleder i Kvarnaboskogarna.

Vägar/Mackar

Har lämnat skrivelse för belysning i "kvarnabokorset", och fått denna godkänd.

Uppdatera förening

Anmäl förening