Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Myssjö-Ovikens Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1929

Finns i

Jämtlands län
Berg kommun
Myssjö distrikt
Oviken
med ca 1.500 invånare.

Adress

Sockenstugan Mussjövägen 10
830 24 Oviken

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Carl-Erik Olsson
MYSSJÖ-OVIKENS HEMBYGDSFÖRENING
Sockenstugan , Myssjövägen 10
830 24 Oviken

Tel. 1: 070-280 41 96

Verksamheten

Kultur

Lokalhistoria

Miljö & Natur

Historia

Samlingslokaler

Har lokal i sockenstugan

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

För delaktighet i bygden

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Annan verksamhet

Vandringar, utflykter till kulturhistoriska mål + botanik. Vårdar gamla hus och föremål.Lokalhistorisk forskning.

Uppdatera förening

Anmäl förening