Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bruksvallarnas Byalagsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades ?

Finns i

Jämtlands län
Härjedalen kommun
Tännä distrikt

med ca 350 invånare.

Adress


Skicka Epost

Kontaktperson

Håkan Nylander
Bruksvallarnas Byalagsförening
Gruvvägen 3
840 97 Bruksvallarna

Tel. 1: 070-2163519

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad, konstmarknad

Kultur

Teater, Gruvdagar, Säterhelg

Samlingslokaler

Danslokal med servering, Scen

Trivsel/Fester

Byfest

Ungdomsverksamhet

Judo, pingis o Step Up

Vandrings- & Ridleder

Bytur

Annan verksamhet

Bagarstuga

Uppdatera förening

Anmäl förening