Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Skeldervikens byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Skåne län
Ängelholm kommun
Barkåkra distrikt

med ca 2000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Toiny Böös
Skeldervikens byalag

Tel. 1: 0704-44 57 17

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Byggt egen brygga

Bostäder

Arbetar för att få äldreboende i byn

IT

Hemsida

Kultur

Byns historia

Lokal utvecklingsplan

Har tagit fram denna plan i samarbete med bygdesamordnare

Miljö & Natur

Miljö och naturgrupp, vårdar vår strandmiljö

Skola

Medverkat vid jultid

Studiecirklar

Byns historia och hembygd. Digitalfotogrupp, klädsömnad, bryggrupp, miljö & natur, hemsidecirkel och seniorgrupp

Trivsel/Fester

Knutsfest, byafester, utställningar

Äldreomsorg

seniorgrupp

Uppdatera förening

Anmäl förening