Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Linsells Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1973

Finns i

Jämtlands län
Härjedalen kommun
Lillhärdal distrikt

med 100 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Göran Öst
Linsells Byalag
Linsell 240
842 94 Sveg

Tel. 1: 0680-22010

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Marknad och loppis en helg varje sommar

Bad/Idrottsplats

Skötsel av Linsellsjöns badplats. Inköp av badbryggor

Bostäder

Medverkan genom hemsidan till uthyrning av korttidsboende

Butik

Stöder ekonomiska föreningens livsmedelsbutik i Linsell

Kultur

Flottningsmuseum vid Linsellborren, LjusnanMarkerad stig till blästerugnarSkötsel av Linsellborrens naturreservat

Miljö & Natur

Linsellborrens naturreservat

Studiecirklar

Dokumentalion av Linsell i studiecirkelform

Stimulera inflyttning

Uppskattning av inflyttade genom inflyttningsgåva

Trivsel/Fester

Grötfest i december

Turism

Samvekan med byns övriga föreningar

Vandrings- & Ridleder

Vandringsled till olika utflyktsmål.

Varit på studiebesök

Flottningsmuséet

Uppdatera förening

Anmäl förening