Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Västra Sönnarslövs Bygdeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1993

Finns i

Skåne län
Klippan kommun
Klippan distrikt

med 16.100 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Katarina Molin
Västra Sönnarslövs Bygdeförening Katarina Molin
Stackarp 2335 A
26492 Klippan

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Deltager i julmarknad och Åby marknad på sommaren.

Egen affärsverksamhet

Uthyrning av Klöva Hallar för fester av olika slag.

Kultur

Friluftsgudstjänster

Skola

Ger bidrag till Krika Bygdeskola.

Studiecirklar

Landsbygdsutveckling

Trivsel/Fester

Söndagsdanser i Klöva Hallar

Vandrings- & Ridleder

Arbetar för ridleder på åsen.

Annan verksamhet

Lotterier av olika slag.

Uppdatera förening

Anmäl förening