Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vikarbyns Bystugeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Dalarnas län
Rättvik kommun
Rättvik distrikt

med 1200 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Angelica Nissas
Vikarbyns Bystugeförening
Vålmorsv 12
795 70 Vikarbyn

Tel. 1: 070-3215255

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Marknader med hantverk

IT

Dator finns och skanner

Kultur

Gammeldans och musikevenemang

Lokal utvecklingsplan

Vision och mål

Nyhetsbrev

Hemsida och infoblad

Samlingslokaler

Samlingslokaler som får användas kostnadsfritt av byns föreningar

Skapa jobb/Företagande

Möten för företagare

Skola

Skolan får nyttja våra lokaler kostnadsfritt

Studiecirklar

Olika studiecirklar, dokumentationsgrupp

Stimulera inflyttning

hemsida med information och möten

Trivsel/Fester

Fester annordnade av bystugan eller folk som hyr.

Ungdomsverksamhet

Barn coh föräldraträffar

Utbildning/Kompetensutveckling

Möten för olika föreningaroch visioner inom byn

Vandrings- & Ridleder

Iordningställd vandringsled och skyltad

Vägar/Mackar

Grupper som diskuterar frågor kring vägar

Äldreomsorg

Pensionärsgymnastik

Uppdatera förening

Anmäl förening