Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Saittarova intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1980

Finns i

Norrbottens län
Pajala kommun
Pajala distrikt

med ca 70 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lennart Kalla
SAITTAROVA INTRESSEFÖRENING
Saittarova 272
980 61 Tärendö

Tel. 1: 0978-220 53
Tel. 2: 073-063 04 60
Tel. 3: 070-580 94 47

Verksamheten

Bostäder

Vi står för 2 st uthynings lägenheter

Butik

LIVSMEDLSBUTIK

IT

Ordnat med bredband till byn

Kultur

Teater

Samlingslokaler

Orningställt lokal i f,d skolan

Trivsel/Fester

Julbord

Turism

Úthyrning av stugor till fiskare. försäljning fiskekort

Annan verksamhet

Affären är apoteksombud

Uppdatera förening

Anmäl förening