Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Skatelövs Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1947

Finns i

Kronobergs län
Alvesta kommun
Skatelöv distrikt

med 1500-1600 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Majna Sällberg
Skatelövs Hembygdsförening
Grimslöv Rosenborg 1
342 55 Grimslöv

Tel. 1: 0470-75 04 63
Tel. 2: 076-780 94 61

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Hulamarken vart annat år

Barnomsorg

Dagisbarn på utflykt i Hembygdsparken

Butik

Gammaldagsbutik, Lottförsäljning vid Huseby julmarknad

Kultur

Spelmansstämma, Nationaldagsfirande, Skatelövskrönika vart 4:de år

Samlingslokaler

Hembygdsgården Rosenlund

Skola

Hantverksdagen för skolbarn, skolavslutning i hembygdsparken

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Midsommarfest, Hemvändardag, Pensionärsträff, 60-års jubileum

Turism

Guidad besökare, ex. hemvändardagen fr USA

Vandrings- & Ridleder

medverkar i cykelrunda \\\"Fjordrundan\\\" runt Skatelövs fjorden

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Annan verksamhet

Bygga Smålandsstaket

Uppdatera förening

Anmäl förening