Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Adelövs Framtidsgrupp

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1995

Finns i

Jönköpings län
Tranås kommun
Adelöv distrikt

med 450 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Eva Engström
Adelövs Framtidsgrupp

Tranås

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad Adelöv

Bostäder

Försöker skapa åretruntboende

IT

Involverade i utbyggnad ADSL i bygden

Kultur

Julmarknad,vid gamla marknadbodarna i Adelöv

Lokal utvecklingsplan

Översiktsplan Tranås kommun medverkan

Samlingslokaler

Äger Adelövs skola, uthyrning till föreningar,idrottklubb

Skapa jobb/Företagande

Skapa egenföretagande

Skola

Driver Adelövs Friskola årskurs 0-6Skolan nyöppnad hösten 2007

Stimulera inflyttning

Skapa möjlighet till byggnation av bostäder

Tagit emot studiebesök

Drift av friskolor mm

Trivsel/Fester

Traktorrace publik ca 400 personer

Ungdomsverksamhet

Traktorrace för ungdomar

Vandrings- & Ridleder

Vandringsled Holaveden

Vägar/Mackar

Skrivelse Hullarydsvägen

Uppdatera förening

Anmäl förening