Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bäckaby Sockenråd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1978

Finns i

Jönköpings län
Vetlanda kommun
Korsberga, Småland distrikt

med 250 invånare.

Adress


Kontaktperson




Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Paddingetorp

Butik

Hemslöjd vid sommarserveringen

Skapa jobb/Företagande

Ungdomsarbete i sommarserveringen

Trivsel/Fester

Midsommarfirande

Turism

Vandrarhem Plymska huset

Vägar/Mackar

Skrivelser till vägverket

Äldreomsorg

Dagverksamhet i Plymska huset

Uppdatera förening

Anmäl förening