Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ingarpsbygdens Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1975

Finns i

Jönköpings län
Eksjö kommun
Höreda distrikt

med 225 invånare.

Adress


Kontaktperson

Fredrik Ekelöf
Ingarpsbygdens Samhällsförening
saknas
575 95 Eksjö

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Skötsel av badplats

Bostäder

för äldre och ungre har framkommit önskemål om nybyggnation- kontakt tagits men kommunen och arkitekt...

Butik

saknas

IT

genom privata initiativ

Kultur

Torpvandringar

Stimulera inflyttning

folk flyttar hit utan stimulans

Trivsel/Fester

Grillkvällar, tipspromenader

Vägar/Mackar

Skrivelser till vägverket och kommunen för säkrare trafikmiljö

Uppdatera förening

Anmäl förening